20 февруари, 2024

„Developer on focus“ 2018

Благодарим на всички, които номинираха участниците и гласуваха!

Цветан Цветков

Upnetix

Цеки е винаги отдаден на работата си и готов да помогне със съвет и препоръка. Той е комуникативен и дружелюбен. Хобито му е да участва заедно със семейството си в национални и фолклорни събори с автентични носии и музика.

Антоан Стефанов

Плейтех България

Антоан е много уравновесен и лъчезарен човек, който има ясна цел за своето развитие и я преследва. Той има интерес към иновативни технологии и участва с предложения за подобряване на работния процес. Хобитата му са свързани с плуване, музикални концерти и фестивали.

Радослав Гавраилов

Софтуер АГ

Радо демонстрира високо ниво на самообладание в стресови ситуации и лесно създава контакти с колегите. Той е виден и упорит участник в социалните инициативи на компанията. Запален е по тенис на маса, билярд, снукър и плуване, а също така е и една от звездите на футболния отбор на Софтуер АГ.

Самуил Алексов

ЕПАМ Системс България ЕООД

Самуил е винаги в крак с новите технологии. Той е изключително интелигентен, коректен и притежава умение да презентира и обучава. Хобитата му са свързани с високи скорости и благотворителност.

Мартин Попов

Questers

Мартин е един от първите служители, постъпили в екипа. Освен изключителен професионалист, той е и много позитивен и винаги приятелски настроен. Обича да пътува да различни дестинации.

Ивелин Давидов

Tumba Solutions

Ивелин е всеотдаен, упорит и позитивен. Той е отдаден на работата си и непрекъснато се включва в обсъждането на различни теми и проблеми. Хобитата му са много и разнообразни. Едни от тях са бягане, футбол и каране на сноуборд.

Емил Славов

NaXex

Емил е един от най-бързо развиващите се програмисти в компанията. Той е амбициозен, отговорен и находчив. Любимите му марки за ски са Росиньол, за футбол – ЦСКА, за гейминг – Blizzard и Bioware, а за технологии – Xiaomi, Microsoft.

Момчил Станчев

Luxoft Bulgaria

Момчил е един от основните двигатели на Luxoft Bulgaria. Той е аналитичен и много упорит. Хобито му е да се занимава с “конструктивни” занимания като редене на пъзели и сглобяване на различни неща.

Валентин Бонев

Bulpros

Противоречив, нестандартен, любознателен – това е Валентин! Той обича да пътува, но не толкова заради забележителности и музеи, a по-скоро да се запознае с местната култура, кухня и бира. За хобита не му остава много време, но обича да разглобява и поправя разни неща.

Величко Вълков

Bosch Software Innovations

Величко е отличен екипен играч и има стремеж да изпипва поетите от него задачи в детайл. Той е винаги позитивен в работата си и помага при интегрирането на нови колеги в екипа. Обича да учи чужди езици и чете много книги, като любимият му автор е Тери Пратчет.

Петър Петров

DataArt

Петър е много добър програмист и страхотен човек, който зарежда с усмивка и настроение своите колеги. Ако нещо му дойде в повече, обича да релаксира на покривната тераса в офиса. Активен атлет, една от многото страсти на Петър е карането на мотор.

Васил Илчев

Bosch Software Innovations

Васил е отличен специалист, който притежава особена страст към софтуера. Активно работи по автоматизирането на дома си – за него „умният дом“ е не просто работа, но и едно от многото му хобита. Често мери сили с останалите “джага мастъри” в офиса.

Лора Титоренкова

Melissa Climate

Лора е изключително целенасочена и с голямо желание за развитие. Тя е изпълнителна и с желание да научава нови умения, които да прилага в работата си. Хобито й е да спортува като предпочита ездата, колоезденето и ските. Обича вкусната храна и най-вече сладкото!

Цветан Цветков

Upnetix

Цеки е винаги отдаден на работата си и готов да помогне със съвет и препоръка. Той е комуникативен и дружелюбен. Хобито му е да участва заедно със семейството си в национални и фолклорни събори с автентични носии и музика.

Мартин Лазаров

SoftServe

Мартин е комуникативен, позитивен и отговорен в своята работа. Трудно ще го намерите на едно място, тъй като не спира да търси проекти и извън работната среда, в които да подобрява уменията си. Запален е по ветроходството и е винаги на път.

Йордан Джамбазов

Open source university

Йордан е програмист с дългогодишен опит. Често обсъжда с колеги и приятели иновативни решения и технологични предизвикателства. Свири на китара и обича да слуша разнообразни жанрове – най-вече рок, рап и руска музика.

Ивелин Йовчев

DataArt

Ивелин е позитивна личност с разнообразни интереси. Търпелив,старателен и постоянен в работата си, той определено е от хората, които не отказват помощ и подкрепа на своите колеги. Хобитата му са планинарство и риболов.

Андрей Андреев

Outsource.bg

Андрей обича да се забавлява и да открива нови места в природата. Една от интересните случки около него е как редовно подканва своите колеги да ходят на фитнес с него и когато не желаят, описва как ще им се развали „кодът“.

Иван Угрин

Donatix

Иван е всестранно развита личност. Той е много комуникативен и добър събеседник в и извън офиса. Хобито му е свързано с екстремните спортове, който той практикува, както през лятото, така и през зимата. Неговата тайна за презареждане са пътуванията!

Радослав Габровски

Melon

Радослав е професионалист, който обича да учи нови неща. Често съставя план за деня още с първата чаша кафе рано сутрин. Той е бивш състезател и преподавател по спортни танци, а днес тренира тенис.

Елка Богословова

EPAM Systems

Елка е лъчезарна и усмихната, отдадена на работата си и много креативна.Тя е в крак с най-новите технологии, което я прави предпочитан лектор на конференции, ментор и пример за нашите колеги. Обича планинарството, както и да пътува до различни дестинации.

Теодор Ъков

Tumba Solutions

Теодор е весел и любопитен. Освен че се занимава с програмиране, той се интересува и от психология. Често се впуска в нови начинания и обича да експериментира. Хобито му е и негова работа, а от спортовете любими са му плуване и шах.

Денис Данов

Dreamix

Денис е изключително деен и точен човек, на когото може да се разчита. Освен всичко това е и много активен, обича да спортува и винаги надъхва колегите си да се развиват още повече.Хобито му е да спортува в зала или на открито, а програмирането е негова страст.

Цветан Ганчев

Абалта Технолоджис

Цветан е любознателен и организиран с добро чувство за хумор. Често взима дейно участие в инициативи на компанията.Денят за него започва рано с проверка на задачите и планиране на деня. След това до края кодене и разговори с колеги. И така всеки ден.

Самуил Яновски

Ментормейт

Самуил е човек, който винаги е готов за нови изживявания, било то спорт, танци или поредното кулинарно изкушение (обича да готви сладки). Освен активности на открито, от време на време също се наслаждава на гейминг сесии на LoL или игри на PS4. Във взаимоотношенията с други хора е винаги приятелски настроен, услужлив и позитивен.

Владислав Карамфилов

Зенкодио ООД

Колкото и неща да се променят в кипящото от задачи ежедневие на Владислав едно е сигурно – кафето! Владислав е много социален и инициативен, а всички негови колеги помнят забавната случка, когато по погрешка изхарчил известна сума фирмени пари!

Петьо Чолаков

ScaleFocus

Петьо е толкова спокоен, балансиран и възпитан, че дори няма клаксон в колата. Колегите му го описват като “отзивчив, забавен, и JavaScript сила”. Силната му страна са обученията!

Александра Колева

DHL Competence Center

Най-голямата слабост на Александра е образованието. Освен да коди, тя може и да танцува народни танци, като освен това записа и квалификация за учителска правоспособност по математика и информатика.

Камен Тодоров

UltraPlay

Колегите на Камен Тодоров от UltraPlay го описват като чистосърдечен, самоинициативен и упорит. Софтуерният дивелъпър успява винаги да направи нещо запомнящо се и дори е създал собствена традиция в компанията – “пиене от купата на шампионите”.

Галин Ангелов

Catenate

Галин Ангелов е “позитивен във всичко, което прави”. Неговият ентусиазъм и отдаденост в работата зареждат ежедневно неговите колеги от Catenate. Галин е винаги усмихнат и готов за нови предизвикателства, а една от големите му слабости е JavaScript.

Валентин Мезев

SAP

Валентин Мезев e Senior Developer в развойния център на SAP в България. Той е програмист, който успява да вкара хумор в работната атмосфера. Винаги е готов да участва в различни социални събития. И най-важното – приема присърце всякакви благотворителни инициативи.

Цветелина Гарчева

NaXex

Цветелина Гарчева е Web Development Manager в Naxex Technological и ръководи един от най-динамичните екипи, като работи по няколко проекта и различни методологии. Цветелина обича да танцува, да слуша рок музика. Тя има специален интерес към зимните спортове.