17 април, 2024

„Developer on focus“ 2020

Гласувай за своя любим „Developer on focus“

Илия Илиев

Proxiad Bulgaria

Илия Илиев работи като Technical Project Manager в Proxiad Bulgaria. Той обича спорта, дори се занимава със спортна езда. Предпочита да използва Java, но напоследък се интересува повече от Python.

Емануил Боянов

EPAM

Емануил Боянов предпочита да борави с .NET и се чувства удобно да работи с Android и iOS. Той е Lead Software Engineer в EPAM Systems Bulgaria.

Георги Георгиев

DataArt

Георги Георгиев е Senior Java Developer в софийския офис на DataArt. Той се интересува от машинно обучение и блокчейн технологии. Обича спорта и рок музиката, както и е горд татко на две момчета.

Здравко Несторов

Paysafe Group

Здравко Несторов е Senior Software Developer в Paysafe Group и както разбираме от колегите му, притежава качества, формиращи харизматичната му личност, с която е удоволствие да се работи. Каква е и причината той да е номиниран прочетете в следващите редове.

Мартин Ангелов

MentorMate

Мартин Ангелов е Software Development Manager – Front-end в MentorMate. Той е човек със задълбочени технически познания, който изпипва работата си до най-малкия детайл, притежава страхотни лидерски качества и умее да дава ясни насоки, като е и горд собственик на сертификат за феноменална чаровност и умопомрачаващо чувство за хумор от Личния му Университет (ЛУ).

Кирил Димитров

Kaufland IT Hub

Кирил Димитров е Java Expansion Technical Leader в Kaufland IT Hub. Той е страхотен лидер, мотиватор, умее да преподава и напътства, усмихнат, зареден, и вдъхновяващ и това са само част от качествата, които мотивират колегите му да го номинират.

Александър Василев

Imperia Online JSC

Отзивчив, Експерт, Екипен играч са само част от думите, които описват Александър Василев, Lead Developer в Imperia Online JSC. Номиниран е от колегите си за Developer on focus защото е високо ценен и незаменим в екипа.

Александър Иванов

Questers

Александър Иванов е Senior Software Engineer, екип Funding Circle в Questers. Той е е изключителен професионалист с широки познания и голям хъс. Колегите му го описват като умен, прецизен и отзивчив.

Павел Захариев

DHL Enterprise Software Solutions

Павел Захариев e Senior Software Engineer в DHL Enterprise Software Solutions. Той е основна движеща сила в усъвършенстването и модернизацията на кор компонентите на компанията. Универсален боец. Теоретично подкован в OOP, version control, Networking, DBMSs, EE, Web, Mobile, Linux, виртуализация и контейнеризация, AI, приветлив, любопитен и отзивчив за колегите си.

Герман Велчев

Codopolis

Герман Велчев, CEO на Codopolis. Той е сериозен, комуникативен, позитивен и забавен. Винаги обръща внимание на всеки детайл от работата си, разбира се и се харесва на всички!

Ивайло Бъчваров

HackSoft

Ивайло Бъчваров e CTO на HackSoft. Отзивчив, забавен, професионалиst, притежаващ лидерски умения, с които мотивира екипа си и да го води напред, така че всеки да се развива, са само част от качествата му, които са причина за номинацията.

Иван Григоров

AXSMarine

Иван Григоров е Senior Web Developer в AXSMarine. Основният му фокус са Backend и продуктовата логика, но като истински Fullstack, често му се налага да работи и по UI. Професионалист е, и много комуникативен. Колегите му го описват като забавен, отговорен и всеотдаен.