2 октомври, 2022

„Developer on focus“ 2022

Гласувай за своя любим „Developer on focus“

Тодор Дамянов

А1 България

Тодор Дамянов e Старши Софтуерен Инженер „Интеграционни решения и мрежови услуги“ в направление „Информационни технологии и дигитална трансформация“ на А1 България. Занимава се с програмиране още като ученик в родния си град Троян и завършва Технически Университет в София със специалност „Телекомуникации“. Програмира на Tibco BW, Java, Python. Всеотдаен е в работата си и креативен в писането на код, винаги е насреща, когато някой има нужда от съвет. Отговорен, отдаден, изобретателен са само част качествата, които го описват.

Мартин Димитров

Appolica

Мартин Димитров е Технически ръководител на iOS в Appolica. Завършва Технически университет в София, където изучава “Компютърно софтуерно инженерство”. Работи със Swift, Kotlin и Java. Мартин е отзивчив и винаги готов да помогне, когато някой от колегите му има нужда от помощ в изпълнението на задачите си. Той е услужлив, знаещ, добросърдечен и винаги готов да разшири знанията и уменията си.

Никита Овсянников

Accenture Technology

Никита Овсянников е Advanced App Engineering Specialist в Accenture Technology. Той е активен, професионалист и перфекционист. Полага много усилия, за да даде най-доброто от себе си и не допуска нечии въпроси да останат без отговор.

Христо Вълканов

Модис България

Христо Вълканов е Софтуерен Архитект в Модис България. Започва кариерата си в Португалия, където преминава през множество проекти и придобива богат опит в различни среди на работа. Колегите му го описват като добър и сърцат, силно емпатичен и емоционално интелигентен, винаги подхождащ с добро към хората и успяващ да изкара позитивното от всяка една ситуация.

Виктор Василев

Stanga 1

Виктор Василев е PHP Developer в Stanga 1. Колегите му го описват като отборен играч, винаги готов да подаде ръка и помогне, да сподели знанията си. Професионалист, отговорен, емпатичен са само част от качествата, които го описват.

Александър Николов

Imperia Online JSC

Александър Николов е Lead Developer в Imperia Online JSC. Като дете е мечтаел да стане археолог, но няколко години по-късно любовта му към технологиите взима превес и завършва Технически Университет София. Програмира с PHP, JavaScript, mySQL, jQuery, сертифицира се и добавя към богатото си портфолио и познания по HTML, JSON и OOP. Професионалист, екипен играч, отзивчив са само част от качествата, които го описват и мотивират колегите му да го номинират.

Елена Чавдарова

SiteGround

Елена Чавдарова е WP Dev Team Lead в SiteGround. Номинирана е от колегите си за Developer on Focus, защото е човек, който грейва в усмивка винаги, когато разказва за работата си и това как да повиши продуктивността в услуга на клиентите, благодарение на технологиите. Казва, че именно това е нейното удовлетворение и мотиватор за развитие – хората. В една строго технологична среда, Ели е професионалист, който вижда човешкото.

Георги Чорбаджийски

SiteGround

Георги Чорбаджийски, R&D Lead в SiteGround, или Жоро, както го наричат колегите, е колоритна личност. Той е от онези хора, които могат да ти покажат и да те научат на много, без да пести усилия да помага за образованието и на по-младите. Успоредно с това е изключително интересен събеседник с разностранни интереси и хобита, за които разказва толкова живо и цветно, че се пренасяш на състезанието “Витоша 100” или някое от многото електронни партита, които посещава. Жоро е самоук, той е от хората, които обичат да създават неща с двете си ръце, и благодарение на смелостта да опитват и да не се отказват.