27 май, 2022

„Developer on focus“ 2022

Гласувай за своя любим „Developer on focus“

Тодор Дамянов

А1 България

Тодор Дамянов e Старши Софтуерен Инженер „Интеграционни решения и мрежови услуги“ в направление „Информационни технологии и дигитална трансформация“ на А1 България. Занимава се с програмиране още като ученик в родния си град Троян и завършва Технически Университет в София със специалност „Телекомуникации“. Програмира на Tibco BW, Java, Python. Всеотдаен е в работата си и креативен в писането на код, винаги е насреща, когато някой има нужда от съвет. Отговорен, отдаден, изобретателен са само част качествата, които го описват.

Мартин Димитров

Appolica

Мартин Димитров е Технически ръководител на iOS в Appolica. Завършва Технически университет в София, където изучава “Компютърно софтуерно инженерство”. Работи със Swift, Kotlin и Java. Мартин е отзивчив и винаги готов да помогне, когато някой от колегите му има нужда от помощ в изпълнението на задачите си. Той е услужлив, знаещ, добросърдечен и винаги готов да разшири знанията и уменията си.

Никита Овсянников

Accenture Technology

Никита Овсянников е Advanced App Engineering Specialist в Accenture Technology. Той е активен, професионалист и перфекционист. Полага много усилия, за да даде най-доброто от себе си и не допуска нечии въпроси да останат без отговор.

Христо Вълканов

Модис България

Христо Вълканов е Софтуерен Архитект в Модис България. Започва кариерата си в Португалия, където преминава през множество проекти и придобива богат опит в различни среди на работа. Колегите му го описват като добър и сърцат, силно емпатичен и емоционално интелигентен, винаги подхождащ с добро към хората и успяващ да изкара позитивното от всяка една ситуация.