21 юни, 2024

“Developer on focus” 2021

Гласувай за своя любим “Developer on focus”

Даниел Иванов

LimeChain

Иновативен, Мотивиращ, Добър човек са само част от думите описващи Даниел Иванов, Blockchain Architect в LimeChain. Номиниран е от колегите си за Developer On Focus, защото съчетава уникална бленда между меки и твърди умения, мисли алтернативно и предлага иновативни решения.

Иво Николов

DXC Technology

Иво Николов, Associate Professional Programmer Analyst в DXC Technology Bulgaria е описан от колегите си, като внимателен, отдаден, посветен. Номиниран е от колегите си, защото е професионалист, желаещ да учи, но това, което го прави добър разработчик, е неговата впечатляваща способност за решаване на проблеми.

Юра Гришко

Anakatech

Амбициозен, Умен, Приятелски настроен са само част от думите описващи Юра Гришко, Team Lead в Anakatech. Номиниран е от колегите си за Developer On Focus, защото е отличен професионалист като разработчик и ръководител екип.

Атанас Дюлгеров

Smart IT

Атанас Дюлгеров е мениджър Software Development & Integration в Smart IT, част от Management Financial Group, където успешно управлява екип от високо мотивирани и опитни специалисти. Опитът му в софтуерната индустрия е от над 17 години. Има бакалавърска степен по Компютърни технологии и мениджмънт от Nottingham Trent University и бакалавърска степен по Компютърни науки и бизнес администрация от Американския университет в България.

Мартин Димитров

Milestone Systems

Амбициозен, Умен, Приятелски настроен са само част от думите описващи Юра Гришко, Team Lead в Anakatech. Номиниран е от колегите си за Developer On Focus, защото е отличен професионалист като разработчик и ръководител екип.

Сергей Ушаков

TransferMate

Целеустремен, учтив, позитивен са част от думите описващи Сергей Ушаков, Web Developer в TransferMate Global Payments, който е номиниран от колегите си за Developer on Focus. Сергей е завършил Технически университет – Варна със специалност „Роботика и механика“. За времето прекарано в университета натрупва завиден опит в сглобяването и програмирането на роботи и участие в различни състезания по роботика със своите колеги.

Йордан Бонев

Playtech Bulgaria

Йордан Бонев е Senior C++ Developer в Playtech Bulgaria. Той е сред най-силните и постоянни девелопъри в компанията, обича да започва работата си рано сутрин, да помага на колегите си и футбола, както да го гледа, така и да го практикува. Колегите му го описват като всеотдаен, упорит, работлив.