18 април, 2024

Самуил Алексов притежава професионализъм, коректност и отдаденост към професията си. Той е пример за всички членове на компанията.

Представяме ви Самуил Алексов, Lead Software Engineer в ЕПАМ Системс България ЕООД, номиниран от Мария Жарова, Маркетинг специалист в компанията.  EPAM е международна компания, която функционира на българския пазар от 2014 година. За това време екипът на компанията нараства до 200 души и продължава да се увеличава с динамични темпове. Основно поле на дейността и е разработването на софтуерни продукти за клиенти от целия свят.

Каква е причината да го номинирате?

Причината да номинирам именно Самуил Алексов са неговите качества – изключителен професионализъм, отдаденост към работата и готовност да помага на останалите си колеги. Само през 2017 г. той представя ЕПАМ на три конференции – Tech Talks Beach, JS Talks и международната SEC.

Опишете неговите професионални и личностни качества.

Самуил е винаги е в крак с най-новите технологии. Изключително интелигентен, коректен и отдаден на работата си. Допълнителни качества, които трябва да бъдат споменати са неговото умение да презентира и обучава. Той е важна част от джуниър програмата на ЕПАМ, като предава знанията си на по-новите колеги.

Разкажете ни повече за него като човек.

Едно от най-ценните качества на Самуил е, че винаги може да се разчита на него. Неговата точност и коректност са пример за останалите членове на екипа ни.
Същевременно Самуил има чудесно чувство за хумор.

Можете ли да пресъздадете как протича неговият работен ден?

В програмиране, координиране, обучение на по-новите колеги.

Какви са предизвикателствата пред него? По какви проекти работи?

Сред последните му проекти е 3D rendering за световноизвестно холивудско филмово студио.

Oтдаден ли е на работата си? Случва ли му се да помага на свои колеги за изпълнението на техните задачи?

Самуил е отдаден на работата си в най-висока степен, като това не му пречи да бъде пример за останалите. Той е основен участник в джуниър програмата за развитие на новите колеги в ЕПАМ Системс България ЕООД.

Ако трябва да го опишете с 3 думи, какви ще бъдат те?

Интелигентен, професионален, иновативен.

Какви са хобитата му?

Програмиране, VR, криптовалути, високи скорости, благотворителност.

Каква музика слуша?

Всякакъв род.

Има ли любима марка?

BMW

Какъв е стилът му?

Класически.

Отворен ли е към новости?

Отворен към новостите е най-малкото, което може да се каже за него. Самуил живее и диша за новите технологии, винаги е в крак с тях и дори участва в развитието им.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , ,

0 Коментари

Напиши коментар