10 май, 2024

Applitools добави Autonomous, платформа за автоматизация на автономни тестове, към своята платформа за интелигентно тестване. Autonomous обединява базирано на код тестване с автономно тестване без код. Именно това го прави достъпно за хората, които нямат голям опит в програмирането.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ: Участници в Уебинара “Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии”

От новите възможности, които предоставя Applitools ще могат да се възползват всички – от разработчици и специалисти по осигуряване на качеството (QA) до дигитални маркетолози – за ефективно изграждане, поддържане и изпълнение на функционални и визуални тестове за минути във всички среди, браузъри и устройства.

От компанията споделят, че тази стъпка е отговор на предизвикателствата, свързани с традиционните методологии за тестване, които често не са в крак с бързия темп на развитие.

“С Autonomous и нашата интелигентна платформа за тестване даваме възможност на хората от различни екипи да допринасят за качеството на цифровите изживявания”, казва Алекс Бери, главен изпълнителен директор на Applitools.

Той допълва още, че когато се насърчава сътрудничеството между екипите и контрол над качеството на приложенията и цифровите активи имат всички, отговорността става по-голяма и по този начин се предотвратява достигането на грешки до производството.
Това позволява и на клиентите да спестят ресурси и да инвестират в иновации и “критични за мисията начинания.”

Подходът, който компанията използва съчетава безкодово и кодово базирано тестване, като позволява интегриране в CI/CD конвейери и предлага възможности като изграждане на тестове на естествен език и Visual AI. Това дава възможност за цялостно покритие на тестовете и надеждност в мащаба, като значително подобрява скоростта на доставка и качеството на цифровите изживявания.

Повече подробности около новината прочетете на DevStyleR.ioApplitools Announces Capabilities for Autonomous Testing Powered by GenAI


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.


Прочетете още:
1. Математиката и Информационните Технологии са Все По-Търсени от Учениците
2. Да си Говорим за Пари: Как да Инвестираме Парите си през 2024?
3. Мисията ни е Българската ИКТ Индустрия да е Водеща и на Световния Пазар

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR