27 април, 2024

Доставчиците на облачни услуги играят решаваща роля в cloud средите. Стратегията за многооблачна среда включва използването на множество доставчици на облачни услуги, за да се разпределят работните натоварвания и да се сведе до минимум рискът от блокиране на доставчика. При избора на доставчик на облачни услуги е важно да се вземат предвид фактори като цена, производителност, сигурност, съответствие и наличност на услугите.

Днес наш специален гост е Борислав Тотев, Cloud Product Owner в Schwarz IT Bulgaria. Той отговаря за няколко продукта относно менажирането на различни процеси свързани със сървърите в клауда. Темата, за която ще говорим е “Можем ли да се доверим на cloud provider-ите?”, като ще дадем отговори на редица интересни въпроси свързани с изтичането на данните, предимствата на cloud-а, кои са най-големите предизвикателства и т.н.

Абонирайте се за DevStyleR, за да получите достъп до всички специални издания и да бъдете сред първите, които могат да се възползват от професионални обучения, уебинари, отстъпки за събития и други. Абонирай се Безплатно ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR