19 май, 2024

Обикновено уебкамерите за бизнеса и професионалистите са самостоятелна категория продукти спрямо моделите за геймъри и други стрийминг ентусиасти. Но Logitech предлагат с увереност и самочувствие своята MX Brio като почти универсално решение за повечето потребители. Както можете да се уверите от описанието по-долу, претенциите изобщо не са лишени от основание и са защитени с най-добрите технологични иновации.

Каквито и други предимства да има дадена уебкамера, нейната основна характеристика трябва да си остане безкомпромисното качество на картината. В случая на MX Brio се използва най-големият сензор в такива продукти на Logitech, който е Sony STARVIS и заради естествената големина на своите 8.5 милиона пиксела автоматично елиминира неприятния шум в слабо осветени сцени. Поддържа 4-кратно оптично увеличение. Допълнително, благодарение на изкуствения интелект, можете да очаквате брилянто качество на образа дори при осветление само на свещ.

Кристално чистите изображения се гарантират и от високата резолюция

MX Brio снима в 4K Ultra HD (2160p) при 30 кадъра в секунда. Ако не разполагате с бърз интернет или просто не ви е необходима толкова сериозна разделителна способност, можете да я намалите до Full HD (1080p), като тогава кадрите в секунда се вдигнат до 60. Тези и други опции могат да се управляват бързо и интутивно от специалното приложение на Logitech за Windows и macOS. Наред със споменатите операционни системи, уебкамерата е съвместима още с Linux и ChromeOS.

И без специализирания софтуер за MX Brio можете изцяло да се доверите на автоматичния режим за настройки. Покриват се параметри като автофокус, баланс на бялото, експозиция, елиминиране на отблясъци от директни светлинни източници и корекции на тъмните области. Поддръжката на HDR гарантира перфектни цветове и контрастни съотношения. Независимо дали провеждате бизнес конференция, презентация на свое изкуство или забавлявате абонатите си в стрийминг платформите, ще изглеждате на върховно ниво.

Дребните детайли отличават сериозното решение от всички останали

Show Mode – режим за презентации позволява да накланяте уебкамерата, така че да показвате бележки, таблици или други графики на събеседниците си. Устройството идва със стабилна поставка за монтиране върху горната рамка на монитора. Любителите на личното си пространство и загрижените от неоторизиран хакерски достъп до камерата ще се зарадват да научат, че MX Brio разполага с вградено капаче за обектива.

Какво е качеството на разговорите? Интегрираните два микрофона са с обхват до 1.2 метра и се възползват от изкуствен интелект за изчисление на разстоянието между потребителя и камерата, така че автоматично да усилват гласа му. Успоредно с това, околните шумове интелигентно се потискат, така че важното съдържание на разговорите да е лишено от разсейващи фактори.

Универсалната MX Brio може да се използва с всички популярни платформи: Zoom, Teams, WebEx, Skype, FaceTime, Google Meet, Streamlabs, OBS и др. За връзката с компютъра Logitech са приложили дълъг кабел USB 3.0 Type-C. Понастоящем първокласната уебкамера може да се закупи в сайта на българската търговска верига Ardes.bg.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Shop manager