20 май, 2024

Работейки в ИТ сферата, на бюро и пред компютър, в продължение на часове, гонейки поредния краен срок, увлечени от задачите, често се обездвижваме. Когато не си обърнем внимание болката, която ни навестява от време на време, тя се превръща в хронична, а доста често и в релен здравословен проблем. За да избегнем подобни ситуации всеки от нас трябва да е запознат с лесните упражнения за раздвижване, които може да правите както от уюта на дома ни, така и в офиса, а защо не и групово с колегите. Ще коментираме добрите практики за раздвижване, които спомагат производетелността.

Ние, екипът на DevStyleR ще разгледаме всички аспекти на темата “Как Да Бъдем Активни Докато Работим на Бюро”.

В случай, че търсите най-доброто решение може да се включите като участник. Ако вече имате правилната рецепта, преборили сте обездвижването и искате да споделите повече за своята успешна стратегия за раздвижване заявете участие като панелист. И в двата случая ползвате линка тук и бъдете част от уебинара.

Събитието ще се проведе на 14 май от 17:00 часа в онлайн формат. Участието е безплатно, но е необходимо да запазите своето място.

Очакваме ви! Нека заедно намерим отговор на въпросите, които ви вълнуват.

Тагове: , , , , , , , , , ,
Shop manager