26 април, 2024

На 12-ти май официално отвори врати новият офис на Kodar в гр.Пловдив, който се превръща и в най-модерната и иновативна локация на Strypes Group в България. Освен в града под тепетата, понастоящем компанията разполага със свои офиси в градовете София и Бургас.

Новият офис в Пловдив ще е домът на над 65 служители, част от Strypes Group и от компаниите Strypes, Kodar и Up2.

“Още в първия ден, когато Kodar стана част от Strypes Group, си обещахме, че непрекъснато ще работим, за да ставаме по-добри. Днес виждаме само един от резултатите, че усилията ни биват възнаградени, а екипът ни не спира да расте.” – сподели Тодор Маринов, CEO на Strypes Group по време на откриването.

“Щастлив съм отново да видя толкова много от колегите заедно на едно място. Разбира се, всеки един от тях винаги е добре дошъл да работи и от другите ни офиси, а съвсем скоро – и от новата локация, която планираме във Варна. Очакванията ни са да продължим да растем и да привличаме нови клиенти и проекти за екипите ни в България.” – коментира Наско Филчев, Главен оперативен директор в Strypes.

“Искахме да изградим не просто нов офис, а модерно и иновативно място, където хората да работят заедно и да се социализират. Днес виждам, че резултатите надхвърлят очакванията ни. Горд съм да споделя, че с екипите ни в Пловдив започваме нови за Strypes Group проекти, които ще предоставяме именно от това място.” – добави Ангел Узунов, Group Manager в Strypes.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Shop manager