28 април, 2024

Next4Commerce е новото съвместно дружество на Next Consult и start-up компанията C4 Nexus, обявиха двете компании на събитие в София. То ще обслужва български и международни клиенти, като им помага да подобрят и разширят перспективата си за дигитална търговия.

“Очакваме да сме лидер в региона в проектите, свързани с дигитална трансформация, използвайки възможностите на най-голямата платформа в света – Salesforce. Проектът вече е стартиран и водим разговори с потенциални клиенти от региона с приоритетна насоченост към B2B компании. Смятаме, че този тип компании имат добър потенциал да реализират амбициите си за растеж на регионално, а защо не и на глобално ниво, стъпвайки на правилната технология и доверявайки се на опитен екип от консултанти”, сподели пред DevStyleR Георги Запрянов, управляващ партньор в C4 Nexus.

“Вярваме, че вече има достатъчно компании в региона, които са готови да направят тази стъпка, а Salesforce e технологията, която стои зад успеха на много от най-големите брандове”, сподели още той.

Съвместният проект ще даде възможност на Next Consult да разшири своите бизнес операции, покривайки цялото портфолио от продукти на Salesforce: B2B и B2C  Commerce, маркетинг, продажби, обслужване и бизнес анализи. Опитът, които имат C4Nexus в имплементирането и поддръжката на Salesforce Commerce Cloud за световни брандове ще стане достъпен също за компании от Централна Европа.

„Това партньорство ще ни позволи да се превърнем в безспорен лидер в дигиталната трансформация не само в нашия регион, но и в Централна и Източна Европа“, коментира Емил Вучков, директор маркетинг автоматизация и електронна търговия в Next Consult.

Новата компания ще помага на клиентите в правилния подбор и реализирането на иновативни технологии за дигитализиране на всички бизнес процеси.

Предстои уебинар, на който Next Consult и C4 Nexus ще запознаят местните компании от България и Румъния с последните технологични агенции в B2B и B2C commerce. Събитието ще се проведе на 15-и ноември, а участието в него е безплатно.

Тагове: , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR