26 април, 2024

Appfire обяви, че е стартирала процедура по придобиване на 7pace. Чрез покупката на най-продаваното приложение за Azure DevOps, Appfire ще има възможността да заеме подобаващо място в екосистемата на Microsoft. Новите промени ще подобрят и интеракцията с потребителите, като ще им предостави нови предимства в управлението на време.

Проектиран и създаден от разработчици за разработчици, 7pace Timetracker включва AI и машинно обучение за безпроблемно улавяне на данни за времето, в рамките на работния процес на разработчика, като предоставя на отделните хора и екипи информацията, от която се нуждаят, за да подобрят начина си на работа в различните платформи. Информацията се получава в реално време, което прави работата на платформата почти безпогрешна.

Целият екип на 7pace – много от които са местни в централата на 7pace в Мюнхен, Германия – се присъединява към Appfire. Това ново местоположение ще позволи на Appfire да оказва по-директна подкрепа на клиентите и търговските партньори на германския пазар.

“За да постигнат успех и амбициозна трансформация, разработчиците на продукти трябва да прекарват повече време в иновации. Компанията 7pace е разработила задвижвано от изкуствен интелект изживяване, от което екипите не само искат, но и се нуждаят.”

Рандал Уорд, съосновател и главен изпълнителен директор, Appfire

Проследяването на работното време често се свързва с негативни възприятия за управленско наблюдение, загуба на производителност и неинтуитивни платформи. Timetracker всъщност облекчава тези болезнени точки и поставя фокуса върху нуждите на разработчика, като преобръща сценария от остарелия, неосъзнат от контекста модел за въвеждане на време.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR