26 април, 2024

Иновативна услуга представи Алианц България – възможност за онлайн търсене на лекарства и продукти на най-добрата цена, които се предлагат в аптечната мрежа, съобщиха от компанията. Платформата е достъпна чрез официалния сайт www.allianz.bg, както и чрез дигиталното приложение Алианц Здраве.

Предимството на тази услуга е, че благодарение на нея не е нужно да отделяте часове в търсене на най-достъпните цени на лекарствата и продуктите, които искате да закупите.

„Желанието ни е да сме полезни на потребителите и да допълваме пакета от услуги, които предлагаме, като им даваме възможност да сравнят цените и наличностите на лекарствата в аптеките, без да губят време – бързо и лесно. Всички знаем, че цените на лекарствата у нас варират в широк диапазон и при здравен проблем колко време ни отнема обикаляне по аптеки и търсене в Интернет за цена на даден препарат“, коментира Гергана Николова – директор Живот и Здравно застраховане в Алианц България.

Услугата позволява удобството даденият продукт да се търси по аптека, населено място и дори жилищен адрес, тъй като е интегрирана с всички дигитализирани аптеки в България. Напълно безплатна, тя се предлага в партньорство със стартъп компанията Aptechko.bg.

Тагове: , , , , , ,
Editor @ DevStyleR