24 април, 2024

Сребърно и бронзово отличие спечели българската компания A Data Pro от 19-тото издание на STEVIE Annual International Business Awards.

Тази година броят на кандидатурите е над 3 700 от организации в 67 държави. Носителите на Stevie наградите са избрани от международно жури, състояло се от 300 мениджъри.

Първата категория “Най-иновативно предприятие на годината (до 2500 служителя)” отличава цялостните постижения в различни иновации – маркетинг, продажбена, производствена, мениджмънт и други.

Разработването и осъществяването на иновации в различните процеси доведе до този успех българската компания A Data Pro, която в своята кандидатура тя заложи на иновативния си мениджмънт подход за управление на организациите.

“A Data Pro е иновативна компания с нарастващо портфолио от услуги и решения. С новаторския си подход, постоянното развитие и прогресивните си възгледи, A Data Pro успява да се разрасне бързо и да обогати значително своето “портфолио” от решения. Това отличие е голямо признание за екипа ни и ни зарежда с допълнителен стимул да продължим да се движим по пътя, който сме поели.”, коментира Илия Кръстев, изпълнителен директор на A Data Pro.

Другата отличена категория “Постижения в сферата на човешките ресурси” оценява успешните практики, които подобряват отношенията между организацията и нейните служители.

Членовете на журито определят работата на компанията A Data Pro като “впечатляваща”.

Щастливи сме с признанието, което получихме. В основата на успеха ни стои иновативната екосистема, в която работим и която е микс между хората и изкуствения интелект. Инвестираме в това хората ни да притежават т.нар. „умения на бъдещето“, като от друга страна концентрираме усилията си за изграждане на здрава, развиваща и подкрепяща вътрешна общност.”, споделя Милена Илиева, директор “Човешки ресурси” на A Data Pro.

Международна компания, специализирана в медийните и бизнес анализи, както и с обработката на данни и информация, A Data Pro започва своето начало през 1996 година, а днес тя може да се похвали с космополитен екип от над 500 човека, както и с офиси в пет го най-големите градове в България.

Тагове: , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR