26 април, 2024

Първата кандидатура за участие бе подадена само час след обявяване старта на конкурса в категорията за журналистически принос. Това е категорията, която преобладава и с най-много кандидатури до момента.

Ученици, студенти, журналисти, компании-разработчици на софтуер, компании, ползватели на софтуер, стартъпи, образователни институции и публични администрации (общински и държавни), получават възможността да се включат в седем от тазгодишните категории. Това са Образователна награда, Младежка награда, Журналистически принос, Публична администрация, Start Up Компания, Успешен български ИКТ продукт/услуга, Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика и Награда за специален принос.

Отличените в конкурса ще получат пакет за Agile Project Management MultiTraining програма, 4 продукта „Сиела Норма“ и 4 ваучера, за чиято стойност спечелилите ще могат да закупят книги от книжарници „Сиела“. Ардес Информационни Технологии (Ardes.bg) ще осигурят на наградените различни електронни устройства.

Кандидатури за конкурса се приемат до 11 януари 2022 г., а регистрацията е безплатна.

Церемонията ще се проведе през февруари 2022 г., когато ще бъдат връчени и наградите на отличилите се. Датата и мястото ще бъдат обявени допълнително.

Конкурсът и церемонията за връчване наградите на БАИТ за 2021 г. се осъществяват с подкрепата на:

А партньори са:

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Special Projects Editor