26 април, 2024

Приложението Super Stamp представя първия портфейл за лоялност в Обединените Арабски Емирства (ОАЕ), в който може да събирате виртуални печати. Приложението помага на жителите и туристите да събират печати директно на телефона си, а не на хартиен носител. Идеята е да бъде редуцирана употребата на хартия и пластмаса.

Платформата “Super Stamp” е първата по рода си в Обединените арабски емирства. Тя разполага с цифрови карти за лоялност на мобилния телефон и позволява на клиентите да получават печати изцяло онлайн. Платформата предоставя още услуги, като осребряване на награди и предложения за места като ресторанти и салони за красота, които могат да бъдат посетени. Всеки път, когато клиент направи отговаряща на условията покупка, той получава виртуален печат. След като съберат предварително определен брой такива, потребителите могат да го обменят за награда.

Главният изпълнителен директор и основател на Super Stamp, Wasif Amin споделя:

„Super Stamp App не е просто пазар на цифрови карти за лоялност, но и софтуер като услуга за бизнеса. Целта е да се следят цифровите печати, дадени на клиентите, къде се намират и по кое време се използват. Услугата се осъществява чрез анализи на продажбите, генерирани от техните лоялни клиенти чрез уеб табло за управление. То не само помага на бизнеса да разбере демографските данни на своите клиенти, да планира ефективно своя маркетинг, но също така им предоставя маркетингови инструменти, за да се ангажират с техните лоялни клиенти.“

Чрез мобилното приложение, Super Stamp опростява концепцията за картите лоялност, като пластмасата и хартията вече не представляват проблем.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Special Projects Editor