2 май, 2024

Започва регистрацията за участие в “Наградите на БАИТ” за 2021 г. Записването в конкурса е безплатно и започва от днес, 1 ноември. Срокът за регистрация е 00:00 часа на 11 януари 2022 г. тук. 

Ученици, студенти, журналисти, компании-разработчици на софтуер, компании, ползватели на софтуер, стартъпи, образователни институции и публични администрации (общински и държавни), получават възможността да се включат в седем от тазгодишните категории. Това са Образователна награда, Младежка награда, Журналистически принос, Публична администрация, Start Up Компания, Успешен български ИКТ продукт/услуга, Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика и Награда за специален принос

Наградените ще получат MultiTraining Gold карти за обучения в основите на Agile практиките, 4 продукта „Сиела Норма“, 4 ваучера на стойност 100 лв. всеки, както и разнообразни електронни устройства, осигурени от Ардес Информационни Технологии (Ardes.bg). 

Церемонията ще се проведе през февруари 2022 г., когато ще бъдат връчени и наградите на отличилите се. Датата и мястото ще бъдат обявени допълнително. 

Конкурсът и церемонията за връчване наградите на БАИТ за 2021 г. се осъществяват с подкрепата на:

А партньори са:

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR