2 май, 2024

След гласуването на журито вече са известни номинираните в отделните категории на „Наградите на БАИТ“ за 2020 г. Победителите ще бъдат обявени на официална церемония на 24 февруари 2021 г., от 16.00 ч., която тази година за първи път ще се проведе в онлайн формат във виртуално студио.

Наградата за специален принос, която тази година е под знака на 10-ото издание на Наградите и 25-ата годишнина от създаването на БАИТ, ще бъде връчена по традиция от Президента на Република България. Наградата се дава по решение на журито чрез вътрешни номинации за изключителен принос в развитието на информационните и комуникационни технологии в България.

Припомняме ви, че тази година за наградите на БАИТ се състезаваха 93 проекта в 7 категории. Имената и проектите на номинираните могат да бъдат намерени на сайта на Наградите. Победителите в 10-то издание на конкурса ще получат MultiTraining Gold карти за обучения в основите на Agile практиките, осигурени от bTalks Agile; ваучери от Сиела Норма, за чиято стойност могат да закупят книги в книжарници Сиела. Ардес Информационни Технологии (Ardes.bg) ще осигурят на наградените електронни устройства.

Кампанията и церемонията по награждаването се провеждат под патронажа на Президента на Република България, а ние от DevStyleR сме изключително щастливи да бъдем медиен партньор на Наградите! 

Тагове:
Author