27 април, 2024

С повече от 400 подобрения, Unity 2020.2 TECH Stream вече е наличен и пълен с подобрения на работния процес, така че да повиши производителността и да позволи на потребителя да се съсредоточи върху творческия процес. Времето за импортиране вече е по-бързо, а работните процеси са по-плавни, така че човек може да постигне повече и по-бързо.

Въпреки че винаги полагаме усилия да отговорим на нуждите на потребителите на Unity, тази година ние поставихме особен акцент върху изслушването на конкретни изисквания от нашата общност. Искаме да сме сигурни, че нашите инструменти предоставят възможно най-доброто изживяване и дават правилните резултати “, казва Брет Биби, главен продуктов директор на Unity. „Благодарение на невероятната информация, която получихме от нашите потребители, успяхме да предоставим подобрени решения и по-добри работни потоци в Unity 2020.2 TECH Stream, които го направиха по-стабилен от всякога.

Unity 2020.2 TECH Stream предлага достъп до най-новите функции и подобрения с поддръжка и на предходните на LTS (Long-Term Support) релийзи, което го прави отличен избор за създатели с проекти в предварителна продукция или за тези, които искат да използват най-новите готови за производство функции, за да постигнат конкурентно предимство. За създатели, които са на път да започнат проекти, преминали през фазата на прототипиране, Unity препоръчва изданието LTS, което предлага най-високо ниво на стабилност и се поддържа изцяло в продължение на две години след пускането, като дава на потребителите здрава основа за доставка, експлоатация и монетизиране на проект след релийз.

Повече информация можете да прочетете в официалния блог на Unity.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author