24 април, 2024

С наближаването на Коледа идва и времето за избиране на подаръци. Ето и 5 не особено скъпи, но полезни джаджи, с които можете да изненадате някой близък.

Ако търсите подарък, за тези, които вечно не могат да си намерят нещата, Bluetooth тракерите са страхотна идея. Просто се закачат за вещите и изпращат сигнал към мобилният телефон на притежателя си. Единственият проблем е, че ако не знаете къде се намира телефонът ви не можете да го намерите с тях.

Смарт плъговете пък са добра опция за любителите на смарт джаджи. TP-Link Kasa Smart power strip и Amazon Smart Plug са два от примерите за такива. Те могат да се свързват с Amazon Alexa, Google Assistant или MicroSoft Cortana и благодарение на тях да включват “глупавите” устройства.

Като споменахме смарт асистентите Echo Dot и Google Nest Mini са малки смарт спийкъри, чрез които можете да провеждате обаждания, да слушате музика и много други.

Пауър банковете никога не са излишни и тук-таме се намират някои интересни като например Stroller Hook, който хем е карабинер, издържащ големи натоварвания, хем е пауър банк. Естествено има и много други опции за интересни пауър банкове, например, някои имат опция за топлене на ръце.

А знаете ли, че има начин да направите обикновен телевизор smart само с малък “dongle”, който се свързва (в зависимост от модела) чрез HDMI кабел или USB. Има доста различни модели на пазара, които предлагат различни функции, но с една основна цел -да направят живота ни по-лесен.

Все пак поради натовареността на онлайн пазаруването имайте предвид, че подаръкът може да пристигне и след празниците, но най-важно е намерението.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,