26 април, 2024

Telerik Academy обяви, че отваря прием за програмата Telerik Academy Alpha с Java, която ще стартира през ноември. Обучението се провежда в малки групи с фокус върху практическите знания и под менторството на опитни трейнъри. Кандидатурите включват кратък когнитивен онлайн тест.

Програмата e подходяща за кандидат-студенти, студенти и хора от различни области, които искат да се реализират в ИТ сектора. От тях се изискват базови познания по програмиране, които могат да придобият чрез безплатния подготвителен курс на Telerik Academy. Той ще се провежда веднъж седмично в периода 3 септември – 10 октомври. За това време кандидатите ще навлязат в света на програмирането и ще получат всички необходими знания, за да са готови за входящия изпит за Telerik Academy Alpha с Java.

За кандидатите с опит академията предлага подробни онлайн материали за самоподготовка, както и организира предварителен изпит (early-bird) на 25 август, за който могат да използват всеки от езиците Java, C#, C++, JavaScript, Kotlin, PHP, Python или Swift.

ИТ секторът има нужда и ще продължава да търси качествен и добре подготвен младши талант сега и занапред. Това показват разговорите ни с партньори и ежедневните новини от наши курсисти, които започват първата си работа в софтуерната индустрия. За да отговорим на динамичната среда и да предоставим най-добрата подготовка на курсистите ни, ние сме винаги близо до тях – от първите стъпки, през технологичната и личностна подготовка, до напътствия в процеса на търсене на работа и съвети за успешно адаптиране към нея“, коментира Александра Мечкова, главен изпълнителен директор на Telerik Academy.

Тагове: , , , , , , , , , , , , ,