26 април, 2024

Experian България отново е „Топ Работодател“ за 2020 г. Сертификатът от Top Employers Institute за постижения в управлението на човешките ресурси се присъжда на компании, които са отдадени на това да осигуряват възможно най-добрата среда за работа на своите служители посредством новаторски практики, в чийто център са хората.

Корнелия Венева, Директор „Човешки ресурси“ в Experian България

“Да бъдем признати като Top Employer отново е голяма чест, която ни мотивира да продължаваме да се развиваме и творим за успеха и по-доброто бъдеще на Experian и колегите. HR екипът ни работи с лидерите на компанията за създаването на общност, която приветства, насърчава и възнаграждава устрема, иновацията, амбицията, екипността и ученето един от друг. Работим в посока “Workplace of the future” с мобилно работно място с фокус върху здравето и щастието на колегите, усещането им за приемане на различията.” сподели Корнелия Венева, Директор „Човешки ресурси“ в Experian България.

През 2019 г. компанията увеличи своя екип и се премести в нова офис сграда.

Компанията използва иновативни подходи за да осигуря мечтаното работно място и кариерно развитие за своите служители. Experian въвежда Gig платформата – вътрешен “marketplace” за краткосрочни проекти. Чрез нея хората от компанията могат да открият  професионални ангажименти в друга роля или екип с цел да научат нещо ново и да обогатят перспективата си. Другата голяма вътрешна инициатива по отношение на работното място се нарича FlexWork. Тя позволява на всеки човек да избере къде, кога и как да работи спрямо ролята и ангажиментите си.

Разгледайте профила на Experian.

Тагове: , , , , , ,