23 април, 2024

Experian e глобален лидер в предоставянето на информация и аналитични решения. Ние отключваме силата на данните, за да променим живота и да дадем нови възможности на нашите потребители, корпорации и на обществото като цяло. Как? Като събираме, анализираме и обработваме масиви от данни и информация.

Ние помагаме на клиентите си в управлението на кредитния риск, превенцията от измами, по-доброто таргетиране на маркетинговите предложения, в автоматизирането на процеса за взимане на решения, управляването на кредитни профили и предпазване от кражба на самоличността. Същевременно внедряваме иновации и допринасяме за налагането на нови стандарти в индустрията в условия на бързо променяща се бизнес среда. И няма да спрем до тук.

Нашите екипи се намират в 44 държави по целия свят и всички те вярват, че възможностите около нас са много и продължават да растат. Затова и не спираме да инвестираме в нови технологии, талантли и иновации в името на едно по-добро бъдеще за всички.

Офисът на Experian в София отваря врати през 2004г, когато екипът наброява по-малко от 10 души. Днес повече от 1000 души работят тук, а местният офис е от стратегическо значение за компанията глобално. Нашите колеги са експерти в четири основни направления – Разработване на продукти, Анализи, Обслужване на клиенти и Финанси.

 

Тагове: ,