29 април, 2024

Верина Лефтерова заема ролята на Recruitment Marketing Lead в Progress. Присъединява се към компанията през 2020г., като партньор “Привличане на таланти”, а преди това близо 5 години, работи във водещи ИТ фирми в България. Тя създава и управлява кампании за развиване на работодателска марка в Европа, САЩ и Индия, помагайки на повече хора да се запознаят с Progresss, като работодател и с възможностите, които компанията предоставя. За специалното издание на DevStyler Жените Лидери в #TECH Индустрията Верина споделя за стипендиантската програма “Жените в технологиите”, необходимите според нея качества и умения на един лидер и за разнообразието и равноправието в технологичните среди.

“Смятам, че благодарение на интуицията си, жените изпитват по-голяма емпатия, приемайки и разбирайки човека отсреща като носител на множество различни емоции. Също така грижата за човека отсреща, за екипа – това са неща, които заради функцията на жената в обществото и в семейството, идват много по-лесно.” – разказва Верина.

Цялото интервю с Верина, можете да прочетете в специалното издание Жените – Лидери в #TECH Индустрията, което вече е налично онлайн за абонати на DevStyler тук. Ако все още нямате абонамент, не пропускайте възможността да станете част от общността на DevStyler – Абонирай се безплатно ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR