27 април, 2024

Сертификат за прилагани системи за управление и контрол на здравето и безопасността по време на работа ISO 45001:2018 придоби Мусала Софт.

“Осигуряването на качество засяга всички аспекти на компанията – хора, бизнес, клиенти, среда, технологии, разработка на продукти и услуги, CSR. #QUALITY е една от ценностите на Мусала Софт. ISO 45001:2018 направи официална грижата към средата и здравето на служителите – практики, които правим от създаването си и които развиваме динамично”, споделиха от компанията. 

От Мусала разказаха още, че имат изграден вътрешен екип по безопасност, който съблюдава за различните аспекти на работното място. Това включва срок на годност на лекарствени продукти в аптечките, проверка на пожароизвестителната техника, изискване на редица протоколи на техническите средства – осветление, околна среда, шум…и др. 

“Разширен състав колеги преминаха скоро обучение за оказване на първа помощ, а с последната ни инициатива за безопасно предаване на опасни отпадъци събрахме 14 кг. лекарства с изтекъл срок на годност”, допълниха още от фирмата. 

ISO 45001 е международен стандарт, който определя изискванията за система за управление в работна среда. Той дава възможност на организацията да осигури безопасни и здравословни работни места чрез предотвратяване на наранявания, свързани с работата, както и чрез проактивно подобряване на ефективността на системите за управление.

Мусала Софт е софтуерна компания, специализирана в IT консултиране, изграждане и внедряване на сложни и мащабни софтуерни проекти.

Компанията реализира проекти в областите – интеграция в облака, интернет на нещата, големи данни, изкуствен интелект и добавена реалност.

Тагове: , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR