26 април, 2024

Новото поколение слушалки предлагат ненадминато качество на звука, подобрено активно шумоизолиране и нови функции за още по-голямо удобство на потребителите.

С мощта на новия чип H2 AirPods Pro отключват революционна аудио производителност – включително значителни подобрения на активното шумоизолиране и режима “Прозрачност” – като същевременно предлагат уникален начин да се насладите на още по-завладяващо пространствено аудио. Сега клиентите могат да се насладят на Touch контрол за възпроизвеждане на мултимедия и регулиране на силата на звука директно от основата на слушалката, както и по-дълъг живот на батерията. Слушалките имат също и нов калъф за зареждане, и допълнителни размери накрайници за ухото за по-добро прилягане.

Новият аудио драйвер с ниско изкривяване и персонализираният усилвател предлагат по-богат бас и кристално чист звук

Новото поколение AirPods бяха представени на 8 септември, както и другите продукти на голямата компания. AirPods Pro (2-ро поколение) ще могат да се поръчват онлайн и в приложението Apple Store от петък, 9 септември, а наличността в магазините ще започне от петък, 23 септември.

“AirPods направиха революция в категорията на безжичните слушалки с иновативен дизайн и невероятно качество на звука. С новите AirPods Pro Apple вдига летвата за пореден път. Новите AirPods Pro осигуряват още по-добро качество на звука, по-поглъщащо слушане с Personalized Spatial Audio и трансформиращи аудио функции като Adaptive Transparency. С до два пъти по-висока мощност на шумоизолирането в сравнение с предшественика си. Най-продаваните безжични слушалки в света току-що станаха още по-добри.”

каза Боб Борчърс, вицепрезидент на Apple за световен продуктов маркетинг.

Иновации в аудиото

Вградена в лек и компактен корпус, мощта на новия чип H2 осигурява изключително акустично изживяване и изолира до два пъти повече шум в сравнение с предишното поколение AirPods Pro. С нов аудио драйвер с ниско изкривяване и персонализиран усилвател AirPods Pro вече предлагат по-богат бас и кристално чист звук в по-широк диапазон от честоти. Режимът “Transparency” дава възможност на слушателите да останат свързани със света около тях и да го осъзнават.
Сега адаптивният режим извежда тази обичана от клиентите функция още по-напред. Мощният чип H2 позволява обработка на устройството, която намалява силния шум от околната среда – като сирена на преминаващ автомобил, строителни инструменти или дори силни високоговорители на концерт – за по-удобно слушане в ежедневието.

Прецизен и поглъщащ звук

С персонализирания пространствен звук изживяването при слушане на AirPods е още по-поглъщащо.

Потребителите възприемат звука индивидуално, в зависимост от размера и формата на главата и ушите си, за което помагат множеството приставки в комплекта. С помощта на камерата TrueDepth на iPhone потребителите могат да създадат личен профил за Spatial Audio, който осигурява слушане, настроено точно за тях.

Няколко вида накрайници за всеки размер на ухото

Удобни функции

Сега потребителите могат да управляват възпроизвеждането на мултимедия и да увеличават силата на звука, без да използват друго устройство. Със сензорното управление на AirPods Pro лекото плъзване нагоре или надолу по основата на слушалката позволява бързи настройки на силата на звука.
С натискане на основата пък може да смените музиката, да отговаряте на телефонни обаждания и други.
Ако кажете “Hey Siri” можете да отправяте заявки без ръце. Подобреният вграден сензор за разпознаване на кожата по-точно включва или изключва възпроизвеждането и осигурява по-добър живот на батерията.

Изживяването при слушане с AirPods е още по-завладяващо с персонализираното пространствено аудио.

Удължен живот на батерията

AirPods Pro предлагат 1,5 часа допълнително време за слушане в сравнение с първото поколение, общо до шест часа с активното шумоизолиране. При използване на калъфа за четири допълнителни зареждания потребителите могат да се насладят на до 30 часа общо време за слушане с Active Noise Cancellation – с цели шест часа повече от предишното поколение.

Изцяло нов калъф за зареждане

AirPods Pro се предлагат с нов дизайн на калъфа за зареждане, който е устойчив на пот и вода и включва примка за закачане, така че да е винаги на една ръка разстояние.
С функцията за прецизно намиране потребителите с iPhone с поддръжка на U1 могат да намерят своя калъф за зареждане с насочващи указания. Калъфът за зареждане има и вграден високоговорител за издаване на по-силни звуци, така че да е още по-лесно да се открие. Потребителите вече могат да персонализират калъфа за зареждане със своите индивидуални Memoji, включително персонализирани Memoji, Animoji и подбран списък със стикери. За да започнете гравирането, създайте и качете Memoji в приложението на Apple Store.

Безплатни опции за гравиране са налични в приложението на Apple Store за калъфите AirPods

AirPods Pro са проектирани с многобройни материали и функции, за да се сведе до минимум въздействието им върху околната среда, включително използването на 100% рециклирани елементи във всички магнити и, за първи път, 100% рециклирано злато при покритието на множество печатни платки.
В корпуса се използва и 100 процента рециклиран калай в спойката на основната логическа платка и 100 процента рециклиран алуминий в пантата. AirPods Pro не съдържат потенциално вредни вещества.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR