27 април, 2024

Hub by Yettel приема кандидатури на млади специалисти до 11 септември. В стажантската програма могат да се  включат студенти в последна година на обучение и наскоро завършили специалисти, които ще могат да се потопят в реална среда, работейки по действителни казуси.

“Едни от най-известните ни услуги са разработени именно с помощта на стажанти. Интересното е, че над 85% остават при нас на постоянни позиции след завършването на програмата, именно защото вече са достатъчно навлезли в бизнес сферата, в която искат да се развиват“,

споделя Лора Абусалем, Експерт Привличане на таланти в Yettel.

Чрез стажа бъдещите специалисти развиват ключови компетенции и знания, които са в основата на успешния кариерен старт. Професионалните направления, в които могат да се включат младите таланти са разнообразни, като с ИТ насоченост се открояват разработване на софтуер, работа с данни и администриране на видео платформи. Останалите възможности включват още графичен дизайн, бизнес маркетинг, employer branding и др.

„По време на стажа работихме по реални проекти, които бяха доста интересни и важни за компанията, и успяхме да допринесем за нейното развитие“,

споделя Симеон Николов, който след школата на Hub by Yettel остава в екипа като Специалист Статистика и моделиране на данни.

В рамките на програмата Hub by Yettel участниците получават заплащане и всички придобивки, които ползват служителите на компанията, включително и медицинска застраховка.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR