27 април, 2024

Реален ли е фактът, че около 82% от разработчиците са преминали през Бърнаут? Отговор на този въпрос търсим с проучването REMOTE: Work-Life Балансът – Мит или Постижима Цел? 

Изследването дава дълго търсени отговори на екзистенциални въпроси, като как да постигнем хармония в професионалния и личния живот, да бъдем продуктивни и да се справяме с предизвикателствата на новата действителност.

Проучването е първото по рода си в страната, анонимно е и е част от едноименния проект REMOTE: Work-Life Балансът – Мит или Постижима Цел? То отговаря на редица въпроси, свързани с баланса между професионален и личен живот, неговото съществуване, как да се справим с трудностите, дава полезни съвети за най-висока продуктивност и още.

Проектът стартира с анкета по темата, която предоставя и възможност за Бърнаут самопроверка. Тестът можете да попълните тук. 

Изданието включва още множество материали, интервюта, класации, анализи и проучвания, свързани с балансирането, предизвикателствата, възможностите, как да се справим и какво да предприемем занапред.

За да сте сред първите, които имат достъп до финалното специално издание в електронен формат, може да се абонирате безплатно тук.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Special Projects Editor