26 април, 2024

България е страна, която от гледна точна на инвеститорите представлява чудесна възможност за развитие на бизнес в сферата на технологиите и предлаганите технологични услуги. Това е чудесно, но има и обратна страна – явно България изостава в своята дигитализация и това е поводът за прозряване на възможностите за развитие в различните индустрии. Но как точно се движим и какъв е прогресът ни? На този и още въпроси ще отговорим на 25 март от 15:00 ч. в изданието на рубрината ни “На Живо” с тема “Технологична България: индустрии, развитие, посоки“. Бъдете с нас!

Първата страна, която изниква на ум на всеки, когато става въпрос за дигитализиране, е Естония. Естонският пример е много силен и хвален в Европа, но какво трябва да направим ние, за да се доближим поне малко до това ниво? На този въпрос се отговаря, след като е изяснено какво сме направили и до момента?

Дигитализацията и технологичният сектор са силно оръдие в устите на политиците, но какъв е реалният ни прогрес? Доколко са технологично развити администрациите и административните услуги? Доколко са технологично развити различните индустрии? Всичко това рефлектира и до въпроса доколко е технологично развито и запознато обществото?

На тези и още въпроси ще отговорим на 25 март от 15:00 ч. в поредното издание “На Живо” на DevStyleR, когато темата, обект на разглеждане, ще бъде “Технологична България: индустрии, развитие, посоки”. Бъдете с нас на живо на Facebook страницата ни и задавайте своите въпроси!

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author