26 април, 2024

Усъвършенствана интуитивност при търсене, улеснена навигация в галерията, фокус върху интерактивно търсене са част от подобренията в новата версия на AppGallery на Huawei, която стартира и в България на 15-ти януари.

AppGallery се обогатява с нови ключови локални и глобални приложения всеки ден и ние искаме нашите потребители да се възползват от това растящо богатство от съдържание. Обновеният дизайн на AppGallery позволява на потребителите ни лесно да разглеждат подбраното специално за тях съдържание и да откриват неочаквани изкушения“ сподели Лонгруи Циу, мениджър на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония споделя.

От новостите ще могат да се възползват над 500 милиона активни потребители месечно.

Изцяло новият и интерактивен интерфейс на AppGallery се отличава и със специалните си визуални ефекти за приложенията и допълнителното дигитално съдържание. Това според компанията спомага за по-доброто комуникиране и промотиране на повече приложения от разработчиците, като те са по-бързо и лесно откриваеми от потенциалната си аудитория.

В раздел „Препоръчани“ приложенията са подредени под формата на карти. Това означава, че потребителите не само виждат селекция от приложения и игри, ръчно подбрана от екипа на AppGallery, но могат да получат и подходящо свързано съдържание, включително статии, експертни ръководства и отзиви. Препоръчаните раздели се актуализират на всеки 3 дни. Потребителите могат да се връщат и към по-стари материали.

Под раздела “Препоръчани” се намират разделите „Кампании“ и „Подаръци“ – любими на потребителите. Разделът “Кампании” предлага промоции, включително лотарии, кешбек оферти и предизвикателства, за спечелване на награди, а разделът “Подаръци” позволява на потребителите да спечелят подаръци от разработчиците на приложения като безплатни премиум услуги – в замяна на изтегляне или регистрация в техните приложения. „Приложения“ и „Игри” също предлагат по-разширено и фокусирано търсене.

Разнообразието от глобални и локални категории е включва 18 категории. В AppGallery може да се открие всичко от игри до приложения за банкиране, образование, пазаруване, поръчка на храна, градска мобилност и още много.

Huawei цели да предоставя приложения с локално значение за потребителите, поради което в новия дизайн на AppGallery ще бъде дадено предимство на местните тенденции и нужди.

Тагове: ,