27 април, 2024

Днес IBM България официално обяви името на своя нов Търговски директор. Човекът, който ще заеме поста е Георги Ганев, като за него предстои да отговаря за дейностите, свързани с клиентите на IBM България и да обхване портфолиото от продукти и услуги на компанията.

Като допълнение на тези си задачи, работата на г-н Ганев ще бъде ориентирана и към подкрепа към местната общност и бизнес екосистема от клиенти и бизнес партньори на IBM. Негова мисия ще бъде и внедряването, и развитието на иновативни технологии, включително изкуствен интелект, облачни технологии, блокчейн, както и решения в сферата на сигурността. Всичко това е част от пътя на дигиталната трансформация.

Ето и малко повече от професионалната история на Георги Ганев. Неговата кариера в IBM наброява 16 години, за които той е заемал редица позиции в сферата на продажбите, бизнес консултантските услуги и финансите в IBM България. Той притежава и магистърска степен по организация на труда от УНСС.

Колкото до досегашния заемащ длъжността Търговски директор за България, Игор Правица, то той се пренасочва към ролята на Регионален лидер по продажбите за IBM Централна и Източна Европа.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , ,
Author