26 април, 2024

Заедно успяхме да постигнем страхотен успех! Благотворителното картинг състезание #SpoDari DRIVE успя да събере 25 000 лева подкрепа на Сдружение за Деца с Онкохематологични Заболявания! Благодарение на каузата децата ще могат да бъдат подпомогнати в подготовката на спортен лагер за тях, както и в тяхната подготовка за ежегодните “Игри за шампионите” в Русия.

Всичко това нямаше да бъде възможно без подкрепата на нашите дарители VMware Bulgaria, MM Solutions, Playtech Bulgaria, Лаборатория Рамус, Catenate Group, #GEFCO, Tumba Solutions Ltd., Solid 55, Spare Wings Support Group и всички физически лица, които направиха дарение! Благодарим и на нашите звездни ментори – Крум Дончев, Димитър Илиев, Даниел Попов, Денис Станчовски, Ангел Караньотов и Краси Георгиев. Те бяха ментори на отбори в благотворително състезание по картинг и помогнаха в изграждането на успешна стратегия в надпреварата.

Щастливи сме да споделим, че екипът на DevStyleR също се присъедини към дарението по доста атрактивен начин, като с наша помощ идеята #SpoDari DRIVE се разрасна извън България!

Но какво е състезание без първи места? Ето резултатите:

I място: ОТБОР 1 на VMware с най-добро време 00:47.528
II място:  MM Solutions (00:48.855)
III място: PlayTech Bulgaria (00:49.093)

Благодарни сме, че инициативата бе отразена и от медия от мащаба на NOVA TV. За нас е истинско щастие, че по този начин идеята достигна до повече хора!

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,