26 април, 2024

Внимание Java ентусиасти и експерти! Остават две седмици, за да изпратите предложенията си за лекции, семинари и панелни дискусии на Java2Days 2023.

Крайният срок за подаване на предложенията е 31 май 2023 г.

Не пропускайте шанса да споделите знанията, опита и страстта си със световната Java общност на най-очакваното Java събитие на годината!

Java2Days 2023 ще се проведе от 27 до 29 юни в красивия курорт Албена.

Специалното издание търси вдъхновяващо и иновативно съдържание, което обхваща широк спектър от теми, свързани с Java и нейната екосистема. Ако имате идея, която смятате, че ще завладее и просвети общността на Java, не се колебайте да изпратите своето предложение.

Може да подадете предложението си тук и да попълнете формуляра. Избраните от вас ще бъдат уведомени до 5 юни 2023 г. или по-рано.

Time is running out! Не пропускайте тази невероятна възможност да споделите опит си и да окажете ползотворно влияние върху общността на Java. Подайте предложението си днес и се присъединете към Java2Days 2023!

За повече подробности посетете международното издание DevStyleR.ioTwo Weeks to the Java2Days 2023 Call for Entries Deadline

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR