26 април, 2024

Проф. д-р Камелия Стефанова е ръководител на катедра “Информационни технологии и комуникации”, част от Факултет “Приложна информатика и статистика” в Университета за национално и световно стопанство. Има дългогодишен преподавателски опит в сферата на проектирането на информационните системи, бизнес интелигентните системи, бизнес комуникации, информатиката. Тя има опит в сферата на управлението на международни и национални проекти и участва в над 30. За специалното издание на DevStyler Жените Лидери в #TECH Индустрията тя разказва малко повече за работата и като ръководител и преподавател, дава повече информация за процента момичета, които се обучават в сферата на Информационните технологии и споделя защо е важно младите дами да пристъпят към света на технологиите.

“Жената се е наложила като един отговорен, последователен, логически-мислещ, интелигентен човек, който мисля, че в много случаи успява да намери и по-добри решения.” – разказва Проф. д-р Камелия Стефанова.

Цялото интервю с Проф. Д-р Камелия Стефанова, можете да прочетете в специалното издание Жените  Лидери в #TECH Индустрията, което вече е налично онлайн за абонати на DevStyler тук. Ако все още нямате абонамент, не пропускайте възможността да станете част от общността на DevStyleR – Абонирай се безплатно ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR