28 април, 2024

Последните 10 участници преди достигането на поредните 500 гласували ще получат интересни подаръци.

Само 23 гласа остават до достигането на 3500 участници в проучването “Заплатите в #TECH Сектора – TechPay Insights 2023” и шансът участниците да спечелят готина тениска, суичер и др. е огромен, а вие може да бъдете сред печелившите.

Ако сте сред последните 10 участници преди достигането на 3 500 гласували т.е. от 3491 до 3500 – вие ще спечелите подарък. Всички гласували от 3 991 до 4 000 участници също ще грабнат награди. И така всичките последни 10 участници преди поредните 500 гласували ще имат шанса да получат подаръци.

Освен това, всички, които ще се включват в проучването ще допринесат за събирането на реални данни за заплатите, бенефитите и ще дадат своя принос в изграждането на цялостната представа за ИТ сектора директно от хората, работещи в индустрията. Вашето участие е важно за нас и за технологичния сектор в България. Нека кажем “ДА” на прозрачността!

Проучването “Заплатите в #TECH Сектора – TechPay Insights 2023” предизвиква уникален интерес – от старта му на 19 април досега броят на гласувалите се увеличава с такива темпове, че до края на седмицата се очаква да се включат още 1000 души.

Не пропускайте възможността да се включите в проучването и да спечелите интересни и готини награди, а в същото време и да допринесете за създаването на технологичната картина на България с реални резултати.

Включете се в проучването “Заплатите в #TECH сектора – TechPay Insights” тук.

За всички, които се притесняват да участват с имената си, може да дадете своя глас анонимно. Проучването е независимо и има за цел да представи гледната точка на работещите в ИТ индустрията.

Ако желаете да участвате с коментар по някой/някои от въпросите от проучването или да изразите мнение по темата като цяло пишете ни на [email protected].

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR