27 април, 2024

Днешният технологичен пейзаж се променя с бързо темпо, а това означава, че ръководителите винаги ще трябва да умеят да се справят с нови и нови предизвикателства при управлението на своите екипи.

Успехът в технологичния сектор не означава да се възползваме от всяка нова тенденция, когато тя се появи. Лидерите в областта на технологиите трябва да могат да разбират и оценяват всяка нова възможност, тъй като тя е свързана с техния бизнес. Например може да се наложи да решат дали маркетинговият им екип е готов за изкуствен интелект или дали екипът по продажбите може да се възползва от автоматизацията.

Да бъдеш лидер не е само професия. Това е призвание. За най-смелите. За тези, които са готови да поемат рискове. За тези, които не се страхуват от провала, защото те не го възприемат като поражение. А като опит, който все по-близо ще ги отведе там, където най-много им отива да бъдат – на върха.

Кои са качествата, които най-добрите технологични лидери притежават можете да прочетете на международното издание DevStyleR.IOBeing a Tech Leader is a Calling of the Boldest

 

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR