26 април, 2024

Боян е квалифициран архитект, който понастоящем е CPO на успешната компания TIMIFY. В интервю за специалното издание на DevStyleR – TECH Лидерите – Властелините на Дигиталната Ера, той разказва повече за това как е стартирал като предприемач, за историята на TIMIFY, екипът и продуктите на компанията, каква е неговата роля като CPO на компанията, какъв е технологичния стак на който залагат при разработка на системата, как компанията привлича и задържа нови таланти и разбира се за бъдещите предизвикателства пред компанията.

“В TIMIFY една от водещите ценности на нашата корпоративна култура е “togetherness” т.е да работим като екип. Това което отличава TIMIFY е, че ние винаги и във всяка ситуация – дори и в личен план, си пазим гърба и се подкрепяме един друг.”

Цялото интервю може да прочетете на специалното издание Tech Лидерите – Властелините на Дигиталната Ера, което е налично онлайн за абонати на DevStyleR тук. Ако все още нямате абонамент, не пропускайте възможността да станете част от общността на DevStyleR.BG – Абонирай Безплатно тук.

 

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,