9 май, 2024

Весела Николова е директор на Амдарис България. Преди да постъпи в компанията е била съосновател на международен стартъп и консултантска неправителствена организация. Има опит с бизнес управлението на международна дигитална платформа за електронни спортове и като преподаващ асистент в университета в Маастрихт. За специалното издание на DevStyleR Жените Лидери в #TECH Индустрията Весела разказва за нейната роля в компанията, какви качества и умения трябва да притежава всяка дама на висока ръководна позиция и за това какво е да бъдеш жена в технологичния свят.

“Технологичният свят е един наистина много забързан свят и трябва да се движиш заедно с него. Смятам, че с дисциплина и упоритост всеки човек може да успее и да задмине технологиите.” – казва Весела.

Цялото интервю с нея, можете да прочетете в специалното издание Жените – Лидери в #TECH Индустрията, което вече е налично онлайн за абонати на DevStyler тук. Ако все още нямате абонамент, не пропускайте възможността да станете част от общността на DevStyler – Абонирай се безплатно ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR