8 май, 2024

Платформата за управление на жизнения цикъл на API с нисък код APIwiz обяви пускането на APIwiz 2.0 – нова версия на решението на компанията за управление на жизнения цикъл на API, която вече разполага с автоматизирана поддръжка на API Governance и API Compliance.

Във връзка с най-новата версия APIwiz предлага на Astrum безплатна версия за изтегляне на своята платформа за управление на API за разработчици.

Трудното управление и мащабиране на съществуващите системи, за да отговорят на все по-големите очаквания, вече е насочило бизнеса по пътя към използване на по-нови архитектури като MACH (Microservices-based, API-first, Cloud-native, and Headless) през годините, за да се откъсне от постоянния цикъл на реплантиране.

Платформата APIwiz предоставя на разработчиците подход за създаване на API с нисък код, който гарантира стандартизирани практики за разработване на API и съответствие, като същевременно автоматично документира и каталогизира кода, за да осигури единен източник на истина.

Повече подробности около новината можете да прочетете на международното издание DevStyleR.IOAPIwiz Releases New API Lifecycle Management Version

Тагове: , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR