29 април, 2024

Netlify обяви най-новата версия на своята среда за изпълнение на Next.js, която позволява на разработчиците да изпълняват Next.js в Netlify без конфигуриране.

“Инвестирахме много, за да се справим с всички предизвикателства, свързани с времето за изпълнение, и да осигурим безпроблемно изживяване за разработчиците на Next.js. Изданието подчертава ангажимента на Netlify да бъде в крак с нуждите им, да насърчава откритата комуникация и да предоставя добра инфраструктура за поддръжка както на Next.js, така и на други frameworks”, пише Netlify в публикация в блога.

Next.js Runtime v5 въвежда поддръжка за функцията App Router, която позволява на разработчиците да създават приложения с помощта на компоненти на React, като Server Components, Streaming with Suspense и Server Actions.

ЗАПИШЕТЕ СЕ: Безплатен курс – Управление на Интернет Страници с WordPress + Възможност за Работа

ЗАПИШЕТЕ СЕ ТУК

App Router и Pages Router позволяват функционалност за потвърждаване по заявка, базирана на времето, която позволява опресняване и регенериране на съдържанието.

В тази версия се използва и фино разпределено кеширане, което използва пълния Route Cache и Data Cache на Next.js. Това означава, че отговорите на статичните страници се кешират автоматично на границата и могат да бъдат потвърдени по-късно.

Освен това, Netlify интегрира своя CDN за изображения с компонента next/image на Next.js по подразбиране, което гарантира най-ефективния формат на изображенията.

Очаква се Next.js Runtime v5 да бъде налична в акаунтите Starter тази седмица, в акаунтите Pro и Business – през втората седмица на април, а в акаунтите Enterprise – от средата на април.


ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 1

ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 2

ГЛЕДАЙТЕ: ИТ Индустрията във Варна – част 2 | Епизод 2 | The BIG TECH #BG | DevStyleR


Прочетете още:
1. Данни на 73 000 000 Потребители Изтичат в Dark Web
2. Securiti Включва към Платформата си Новите Изисквания на Законите за ИИ
3. Лесни Стъпки за По-Добра Продуктивност в Екипите


Последвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR