29 април, 2024

Компанията за контрол на данните и осигуряване на съгласието Securiti обяви, че е разширила своето решение за осигуряване на съгласие Securiti Compliance Management, за да включи изискванията на наскоро приетия Закон за изкуствения интелект на ЕС, Рамката за управление на риска при изкуствения интелект на NIST и Сингапурския модел за управление на изкуствения интелект.

Безплатен курс – Управление на Интернет Страници с WordPress + Възможност за Работа

Компанията се надява, че по този начин ще улесни организациите при внедряването на технологии за изкуствен интелект, като целта е да се чувстват повече сигурни, че прилагат тези технологии правилно и че са напълно легитимни.

“Екипите за данни в организацията често работят самостоятелно, без да знаят, че дублират усилията си за създаване на най-добри практики за управление на данните и изкуствения интелект, което изчерпва ИТ ресурсите и пречи на иновациите. Нашият холистичен подход към автоматизираното съгласие подготвя организациите да успеят в съвместимите бизнес инициативи с бързина, ефективност и конкретност”, казва Рехан Джалил, главен изпълнителен директор на Securiti.

Платформата предлага автоматизирани тестове за съгласие, достъп до библиотека със стандарти за съответствие, възможност за допълване на автоматизираните тестове с човешка намеса и Securiti Copilot за задаване на въпроси.

Също така улеснява и компаниите при решаването на откритите проблеми със съгласието и дава препоръки за това какви стъпки да предприемат. Платформата също предоставя персонализирани отчети, които дават информираност на заинтересованите страни в бизнеса.


ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 1

ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 2

ГЛЕДАЙТЕ: ИТ Индустрията във Варна – част 2 | Епизод 2 | The BIG TECH #BG | DevStyleR


Прочетете още:
1. Безплатен курс – Управление на Интернет Страници с WordPress + Възможност за Работа
2. Конфискуваха Хиляди Фалшиви Устройства на Apple
3. Пътят на Аман Гупта – от Скромен Живот до Виден Предприемач


Последвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR