27 април, 2024

Най-добрите кандидати ще получат възможност за кариерно развитие от Euro Games Technology

Над 210 кандидати се записаха в рамките на 24 часа за безплатния курс по Софтуерно тестване с възможност за работа в Euro Games Technology.

Невероятният интерес към безплатния курс продължава да расте, като все повече хора се записват за него и заливат от съобщения страниците на социалните мрежи на DevStyleR, както и на имейла на DevStyleR Academy.

Кандидатстването е отворено до 31 март 2024 г. За да кандидатствате, единствено е нужно да попълните онлайн формата ТУК.

Какво включва програмата на курса?

Програмата на курса включва основни концепции на софтуерното тестване, терминология, процеси на работа, примери от реалната работа, както и множество практически упражения.

Кои ще са лектори на курса?

Лектори на курса са професионалисти с над 10 годишен опит в областта на софтуерното тестване, които са участвали в обучения на хиляди специалисти на различни нива от тяхното кариерно развитие.

Курсът по Софтуерно Тестване е отлична възможност да професионално обучение на световно ниво, в което не се изисква от вас да заплатите такси за него.

Освен безплатния курс по Софтуерно Тестване, кандидатите ще имат възможност за позиция в реномираната Euro Games Technology и кариерно развитие, което малко компании от ИТ индустрията могат да предложат.

Атрактивно възнаграждение от Euro Games Technology, Сертификат и Свидетелство за професионална квалификация

Да се запишете за безплатния курс е най-доброто решение, което може да направите за вашето добро бъдеще.

Всички курсисти, които завършат успешно своето обучение, ще получат предложение за работа от Euro Games Technology с повече от атрактивно заплащане. Успоредно с това завършилите академията ще се сдобият и със сертификат за преминато обучение, а при постигнат хорариум от часове и със свидетелство за професионална квалификация.

Кандидатстването за курса е отворено до 31 март 2024 г., като единствено се изисква попълване на онлайн формата ТУК.

При въпроси, може да пишете на [email protected].


Очаквайте Част 1: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.


Прочетете още:
1. Kin + Carta получи сертификат Great Place To Work за всичките си офиси в 8 държави
2. Иван Хинов: Навремето Геймингът Беше Ниша, Сега е Част от Нашия Живот
3. Запазване и Създаване на История: Приближаване на Младите Една Стъпка По-Близо до Европа


Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR