28 април, 2024

Европейският младежки парламент България (ЕМП България) продължава да превръща своята мисия в реалност – развитието на младите хора в Европа.

Втората национална селекционна конференция на Европейския младежки парламент България, ще се проведе присъствено между 31-ви март и 4-ти април, 2024 във величествения град Пловдив под темата “Запазвайки миналото, изграждаме бъдещето: почитайки наследството си, проправяме нов път напред”.

По време на конференцията ще присъстват 12 комитета от делегати, всеки от които ще се концентрира върху отделна тема и въпроси, пред които е изправен Европейският съюз. Председателите на комитети и менторите ще предоставят съвети на участниците, които ще разработват резолюции, ще участват в оживени дебати и ще работят с връстници с подобен начин на мислене.

Сесията е под патронажа на Европейския парламент, включително и на множество организации в цяла България и Европа. Втората национална селекционна конференция се очаква да бъде преживяване, което се случва веднъж в живота, което насърчава интелектуалното израстване, междукултурното взаимодействие и създаването на трайни връзки с млади хора в България.

ЕМП България с нетърпение очаква участниците, които ще се присъединят в Пловдив за една седмица, посветена на подобряването на различни умения, учене и забавления!

На официалната Инстаграм страница на ЕМП България – @eypbulgaria, заинтересованите младежи могат да намерят допълнителна информация относно събитието и международната организация или да пишат на имейл [email protected], както и в Инстаграм профила на събитието – @nscplovdiv2024.


Очаквайте Част 1: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.


Прочетете още:
1. Българинът Забогатява и е Склонен да Инвестира в Нови Продукти
2. Курс по Софтуерно Тестване с Възможност за Работа в Euro Games Technology
3. Иван Хинов: Навремето Геймингът Беше Ниша, Сега е Част от Нашия Живот


Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR