29 април, 2024

AWS обяви нови актуализации на Amazon Bedrock. Amazon Bedrock e нова услуга, която Amazon обяви на AWS re:Invent 2023 и която позволява на организациите да предоставят информация от собствените си частни източници на данни, за да подобрят релевантността на отговорите.

ЗАПИШИ СЕ: Уебинар на Тема „Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии“

След стартирането на Amazon Bedrock са направени значителни подобрения, като например въвеждането на Amazon Aurora PostgreSQL-Compatible Edition като допълнителна опция за персонализирано векторно съхранение заедно с други опции като векторния двигател за Amazon OpenSearch Serverless, Pinecone и Redis Enterprise Cloud.

Една от новите актуализации е по-богатият избор на модели за вграждане. В допълнение към Amazon Titan Text Embeddings потребителите вече могат да избират от моделите Cohere Embed English и Cohere Embed Multilingual.

Тази актуализация има за цел да предостави на потребителите по-голяма гъвкавост и прецизност в начина, по който управляват и използват своите данни в Amazon Bedrock.

Повече подробности около новите актуализации прочетете на DevStyleR.ioAmazon Announces New Updates to Amazon Bedrock


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте подкаста на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.


Прочетете още:
1. Във Всяка Една Сфера Има Частица от Красотата на Математиката
2. Топ 5 на Най-Добрите Книги за Инвестиране
3. В Програмния Код Има Изкуство, Винаги Търся Красотата

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR