28 април, 2024


Денят на влюбените е денят, в който най-голямото желание на всеки е да накара своята половинка да се почувства истински специална, ценена и обичана. В свят, в който любовните отношения се превърнаха в истинско предизвикателство, а уважението и любовта са все по-рядко срещани, да имаш човек до себе си, означава да притежаваш малко скъпоценно камъче, което не само трябва много да пазиш, но и да цениш. И да се грижиш за него всеки ден.

Въпреки че не сме почитатели на любовните празници, тъй като любовта се казва, показва и доказва ежедневно, няма как да пропуснем Свети Валентин. А и толкова много красиви подаръци очакват да бъдат подарени. Е, понякога изборът за подарък за се оказва истинско предизвикателство и затрупани от работа и ангажименти се налага да купим подарък за своята половинка в последния момент.

Но днес няма място за притеснение, а само и единствено за любов. Затова сме и тук, за да ви предложим някои страхотни идеи за подарък за Свети Валентин.


Игра на съдбата

Една книга за истинската любов, която идва съвсем неочаквано. Дори Латъм е скромна и притеснителна, нямаща нищо общо със страстната жена. Дори дълги години живее по правилата на деспотичния си баща и в сянката на красивата си и целуната от Господ сестра.

Опитвайки се да избегне надвиснала над нея заплаха, тя решава да плати на човек, за когото се носи славата на наемен убиец, за да се омъжи за нея.

Дори Латъм не се плаши от репутацията му, нито пък фак­тът, че той няма сигурни доходи. За Коул пък Дори Латъм е безлична – нито красива, нито грозна, нито даже обикновена.

Двамата са като куче и котка. Тя винаги е готова да се заяде с него и да го сложи на мястото му, а той, като типичен наемен убиец често и с удоволствие си представя убийство. Нейното.

Съдбата обаче си знае работата. И тяхната любовна история, която ще надмине не само очакванията на главните герои, но и на читателите…

Поръчай от ТУК.


Carolina Herrera Good Girl Комплект – Парфюмна вода и Лосион за тяло, 50 + 75 ml

Комплектът Carolina Herrera Good Girl съдържа парфюмна вода и лосион за тяло с неустоим аромат…

Едва ли има дама, която да не е влюбена в ароматите на Carolina Herrera. Ароматът Good Girl излъчва едновременно смелост и съблазнителност, хармонична елегантност и загадъчност. Carolina Herrera Good Girl е за онези жени, които се впускат в предизвикателствата по-смели и уверени отвсякога.

Уникалността на аромата на Good Girl се дължи до много голям степен и на неповторимия флакон. Който, признаваме, е един от любимите ни дизайни. Черната дамска обувка с висок ток придава завършеност на характера на този парфюм. Историята на момичето, което смело обявява: “It’s so good to be bad”, е представена от модела Карли Клос.

Поръчай от ТУК.


Машинка за подстригване Wahl – Moser 1400-0050, 0.7-3 mm, червена

Ново измерение за креативността на прическата не само сред професионалните фризьори, но и у дома.

Професионалната машинка за подстригване Wahl – Moser 1400-0050 е с остриета от прецизно шлайфана неръждаема стомана Star Blade – 46 mm. Произведена в Германия, нейният живот е изключително дълъг, а качеството ѝ – безупречно.

Машинката за подстригване Moser предлага иновативна технология за подстригване и несравнима производителност.

Поръчай от ТУК.


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.


Прочетете още:
1. В Програмния Код Има Изкуство, Винаги Търся Красотата
2. Математиката и Информационните Технологии са Все По-Търсени от Учениците
3. Да си Говорим за Пари: Как да Инвестираме Парите си през 2024?

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR