29 април, 2024

Harness, модерната платформа за доставка на софтуер придоби ключова интелектуална собственост и технология от Armory, компания за компактдискове.

С придобиването Harness цели да разшири възможностите си в тази област, за да подобри работата на разработчиците, както и за по-голяма производителност.

“Изключително сме развълнувани, тъй като това ще даде допълнителна възможност на Harness да предостави най-добрата в своя клас модерна платформа за доставка на софтуер в индустрията. Това придобиване е доказателство за нашия ангажимент към общността на разработчиците и за опростяване и подобряване на работата на разработчиците”, заяви главният изпълнителен директор на Harness, Джиоти Бансал.

Платформата CD на Armory е изградена върху проекта с отворен код Spinnaker – платформа за непрекъсната доставка в няколко облака, която може да се използва за разгръщане с висока скорост.

Повече подробности около новината прочетете на DevStyleR.ioHarness acquires the assets of Armory Continuous Delivery


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте подкаста на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.


Прочетете още:
1. Каменица АД Призната за Топ Работодател от Top Employers Institute
2. ТОП 3 Продукта от Ozone.bg, които да Подарите на Любим Човек
3. Apple със Специална Колекция “Black Unity” за Месеца на Черната История

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR