28 април, 2024

Днес ще си говорим за една изневяра с фатален край, кънтри момичето, което превзе света и гейминг изживяването без аналог

Знаете ли кое е най-приятното усещане на света (освен любовта)? Да получиш подарък и то без повод. Без да е Коледа, или рождения ти ден. Или пък Осми март. Или… Денят на бащата. Just like that. От сърце! Подаръците без повод са най-искрените покупки, които човек може да направи някога и които въобще може да получим. Те са показател, че някой, някъде мисли за нас. И иска да ни зарадва. И това е толкова красиво! А що се отнася до идея за подарък на специален за теб човек, изборът невинаги може да бъде толкова лесен. И правилен, разбира се.

Защото животът е прекалено кратък за кофти подаръци

Независимо дали искате да подарите романтична книга на вашата половинка или гейминг слушалки на по-малкия ви брат, независимо дали има повод за ентусиазма ви да подарите нещо на скъп човек или просто искате да му напомните какво означава за вас, то трябва да подходите внимателно при избора на подарък, за да се насладите на момента от подаряването му. И искрената усмивка на отсрещния човек.

По темата за подаръците без повод може да пише толкова много, но нека преминем по същество. Както по-рано споменахме изборът на такъв подарък невинаги е толкова лесен и понякога може да се превърне в мисия с или без положителен край…

Е, за да спестим разочарованието ви, както и часовете, които ще прекарате в търсене на перфектния подарък, ви представяме списък с ТОП 3 продукта от Ozone.bg, които, повярвайте, ще се превърнат в любими на вашите близки.


ТОП 3 Продукта от Ozone.bg, които да Подарите на Любим Човек


Изневяра (DVD)

Чаша червено вино, вкусни пуканки и филм – Има ли по-приятна комбинация от това? Ако сте фен на романтичните трилър драми с моменти на еротика, то това е перфектният избор за вас. Разбира се, може да гледате този филм във всяка стрийминг платформа, но самата мисъл, че гледате с любимия си класически романтичен филм във DVD формат… е истинско изживяване, което носи със себе си не само нотка на носталгия към отминали моменти, но и компанията на една любов… тук и сега.

Режисиран и продуциран от Ейдриън Лайн, с участието на великите Ричард Гиър и Даян Лейн, филмът ни пренася в покрайнините на Ню Йорк, където една двойка преминава през множество сътресения в брака си, когато съпругата започва афера с непознат млад мъж, когото среща съвсем случайно. Една страст, която опожарава всичко и остава след себе си само пепел… и спомени, които никога няма да бъдат изтрити.


Тaylor Swift – Speak Now

Times я обяви за Жена на година, целият свят е луд по нея, а ние ли? Ние просто обожаваме кънтри момичето Тейлър Суифт и музиката й, която ни пренася в един друг, по-различен свят. Този на Тейлър.

Първата версия на албума е създаден от певицата, когато тя е едва на 18-20 годишна възраст. Изправена пред трудното решение да последва голямата мечта и да се превърне в истинска звезда – такава, каквато е днес.

В презаписаните 22 песни, част от албума Speak Now нейната зрялост и мъдрост се разкриват не чрез самите думи, а чрез начина, по който избира да ги предаде. Суифт изпраща послание не толкова към хората, които са я наранили, а към това колко може да бъде изтощително да бъдеш млад и наивен.


Гейминг лаптоп ASUS ROG Zephyrus

Потопете се в гейминг света с геймърския лаптоп ASUS ROG Zephyrus G14 GA402XY-NC005W, който идва с AMD мощност, ROG MUX превключвател, стабилно охлаждане, висококачествен дисплей и кристално ясен звук.

Всичко, което е необходимо, за пълноценно гейминг изживяване, в което да усетите всяка емоция по време на игра и разбира се, да победите всички останали герои, защото вашето оръжие е вашият лаптоп.

Гейминг лаптопът на ASUS е идеалният подарък за вашия по-малък брат, който ще  се пренесе в чуден свят, ще се запознае с други хора, ще създаде приятелства с играчите, които стоят зад образа на своите герои и ще се чувства щастлив и благодарен за този подарък.


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.


Прочетете още:
1. Apple със Специална Колекция “Black Unity” за Месеца на Черната История
2. JFrog Представи Ново Партньорство между JFrog Artifactory и Amazon SageMaker
3. Сирма Внедри Собствена Фотоволтаична Система в Централата си

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR