27 април, 2024

JFrog представи ново партньорство между JFrog Artifactory и Amazon SageMaker, а целта на колаборацията е да се оптимизира цялостният процес на машинното самообучение. Това ще позволи на компаниите да управляват своите ML модели със същата ефективност и сигурност като другите софтуерни компоненти в работния процес на DevSecOps.

При новата интеграция моделите на ML са неизменни, проследими и сигурни. Освен това JFrog подобри своето решение за управление на ML модели с нови възможности за създаване на версии, като гарантира, че съответствието и сигурността са неразделна част от процеса на разработване на ML модели.

“Комбинацията от Artifactory и Amazon SageMaker създава единен източник на истината, който индоктринира най-добрите практики на DevSecOps за разработване на ML модели в облака – осигурявайки гъвкавост, бързина, сигурност и спокойствие – навлизайки в една нова граница на MLSecOps”, казва Кели Хартман, главен вицепрезидент на глобалните канали и съюзи в JFrog.

Любопитен факт
Според проучване на Forrester половината от лицата, които вземат решения в областта на данните, са на мнение, че прилагането на политики за управление в рамките на AI/ML е основно предизвикателство за широкото им използване, а 45% считат сигурността на данните и моделите за ключов проблем.

Не пропускайте подробности около новината на DevStyleR.ioJFrog Introduces New Partnership between JFrog Artifactory and Amazon SageMaker


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.


Прочетете още:
1. Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии
2. Сирма Внедри Собствена Фотоволтаична Система в Централата си
3. Какво Пазаруват Българите: Най-Продаваните Хардуерни Продукти през 2023

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR