27 април, 2024

Microsoft представи чатботa с изкуствен интелект Copilot Pro, по-известен преди като Microsoft Copilot. Copilot Pro дава възможност на потребителите да получат достъп до най-сложните аспекти на Copilot AI. Copilot Pro идва с множество подобрения и уникални функции, които го отличават от предходната версия.

В момента новият чатбот е активен и абонаментът му струва 20 щатски долара на месец за всеки потребител. Съобщава се, че Microsoft Copilot Pro поддържа писане на код, писане, проучване и дори учене. Също така той предоставя и няколко уникални функции, които обаче не са включени в безплатното издание.

Ето кои са функциите, които отличават Copilot Pro от Microsoft Copilot:

  • Приоритетен достъп до най-новите модели, включително новия GPT-4 Turbo на OpenAI. С Copilot Pro потребителите ще имат достъп до GPT-4 Turbo по време на пиковите часове за по-бърза работа. От Microsoft съобщават, че съвсем скоро ще може и да се  превключва между моделите, което от своя страна ще позволи оптимизиране на изживяването по собствен избор.
  • Възможност за създаване на собствен Copilot GPT, персонализиран за конкретна тема Copilot.

Кои са останалите функции и подобрения на Copilot Pro прочетете на DevStyleR.ioMicrosoft Introduces Copilot Pro That Comes With Unique Features


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте подкаста на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете още:
1. Google Обяви Нови Подобрения в Google Cast
2. Meta Премахва Част от Опциите за Насочване на Реклами
3. Стартъп, Подкрепен от Open AI Въвежда Хуманоидни Роботи в Дома

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR