28 април, 2024

Google обяви някои подобрения в Google Cast, включително Output Switcher, достъпен през системния потребителски интерфейс на Android. Тази функция улеснява прехвърлянето и управлението на носители между различни устройства и технически протоколи.

С пускането на Output Switcher 2.0 за Android U подобренията включват подобрен контрол на силата на звука, категоризиране на устройствата и поддръжка на устройства с персонализирани протоколи.

Google Cast улеснява потребителите да гледат любимите си кратки видеоклипове на устройства с поддръжка на Cast. За да се интегрира ефективно Google Cast в приложенията, Google предостави насоки за подобряване на потребителското изживяване.

Една от тези насоки е свързана с иконата Google Cast, която трябва да се показва на видно място на всеки екран със съдържание, което може да се възпроизвежда. От Google препоръчват това място да бъде в горния десен ъгъл. Именно тази видимост помага на потребителите да видят опцията без да се налагат да прекарват минути в търсене.

Кои са останалите насоки, които Google предостави, както и подробности около новината прочетете на DevStyleR.io – Google announced some improvements to Google Cast


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете още:
1. Известни са Имената на Номинираните в конкурса „Наградите на БАИТ” за 2023
2. CEO-то на NVIDIA: Тази година всяка индустрия ще се превърне в технологична индустрия
3. Equinix Подсилва Работните Натоварвания, Свързани с Изкуствен Интелект

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR